It’s in our name


Wij zijn een organisatieadviesbureau onder de naam cq*. Maar waar staat cq* eigenlijk voor, wordt ons geregeld gevraagd. Onze naam is afgeleid van casu quo, dat is latijn voor ‘in dit geval’. U zoekt bijvoorbeeld een goede transitiemanager, casu quo Theo Aarnoudse. Of misschien een doorgewinterde interim-manager die razendsnel analyseert en doorziet, casu quo Mariska Joosten. We zijn met andere woorden geen abstracte organisatie, cq* is een gespecialiseerd bedrijf van echte, toegankelijke mensen. What you see is what you get!

Denken | delen | doen

Wij helpen onze klanten organiseren, van idee tot uitvoering. Een toekomstbestendige organisatie is in onze visie menselijk, klantgericht, duurzaam en voortdurend in beweging. Dat vraagt om maatwerk van een expert. Wij werken dus niet met vaste formats, maar wel volgens een bepaalde filosofie. Wij geloven namelijk sterk in denken, delen en doen. Samen met de klant denken wij na over een effectieve en duurzame oplossing. Dit doen wij door met de klant en alle belanghebbenden de dialoog aan te gaan. Ofwel: delen om zo tot keuzes te komen. Maar het blijft niet bij denken en overleggen. Tenslotte gaan we met elkaar de oplossing realiseren: doen. Dit is heel belangrijk voor cq*. Doen wil zeggen dat het eindresultaat leidend is en dat het een gezamenlijk product is, zodat het eigenaarschap in de organisatie blijft.

Team van experts

Wij zijn experts in onze vakgebieden: organisatieadvies, interim-management, procesmanagement en projectmanagement. Onze expertise zetten we in op diverse markten waar we veel ervaring in hebben opgebouwd. Denk aan het onderwijs, de overheid, de zorg, de financiële dienstverlening en de zakelijke dienstverlening.

Tenslotte zijn we bewust een team van adviseurs, geen levensgroot bureau. Wij geloven in de kracht van een hecht maar divers team. We houden de zaag samen scherp met onderlinge interventie, opdrachtevaluatie, buddyschap en het nauwgezet bewaken van ieders persoonlijke ontwikkeling. Goed voor ons en daarmee goed voor onze klanten!